085 016002824 uur per dag

Crematie Purmerend

Elke crematie in Purmerend met zorg begeleid

63% van de Nederlanders kiest tegenwoordig voor een crematie. De meeste uitvaartdiensten vinden plaats in de aula van een crematorium, maar het is natuurlijk ook mogelijk voor een andere locatie te kiezen.

Transparante prijzen voor een crematie in Purmerend

Onyx Uitvaartondernemer Purmerend vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Bij crematies in Purmerend die volledig plaatsvinden in het crematorium is het heel eenvoudig om de prijzen direct te geven. Daarom hebben wij twee pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Purmerend. Eén pakket zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium en één met. De prijzen met aula/koffiekamer gelden voor alle crematoria in Purmerend. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de crematie in Purmerend precies naar uw wens is.  

Crematie in Purmerend?

Crematie op maat in Purmerend

Hebt u andere wensen voor de crematie in Purmerend dan in de pakketten vermeld, dan is het wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een crematie in Purmerend? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Zekerheden bij de crematie in Purmerend

Onyx Uitvaartondernemer Purmerend biedt u zes zekerheden bij uw crematie in Purmerend:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de crematie in Purmerend
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Purmerend
  3. voor elk budget kunnen wij een crematie in Purmerend verzorgen
  4. iedere crematie is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de crematie in Purmerend bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw crematie in Purmerend uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Crematie in Purmerend: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Purmerend