085 016002824 uur per dag

Speciale Begrafenis Purmerend

Elke speciale begrafenis in Purmerend met zorg begeleid

Een begrafenis hoeft niet somber te zijn, maar mag passen bij de levensstijl van de overledene. Het mag passen bij de rituelen en cultuur van de overledene. In Purmerend kan vrijwel alles. Het is daarom mogelijk een zeer persoonlijke, speciale begrafenis te organiseren.

De uitvaartverzorgers van Uitvaartondernemer Purmerend kennen alle begraafplaatsen in Purmerend, maar ook alternatieve locaties voor een afscheidsdienst. In alle rust bespreken we al uw wensen met betrekking de uitvaart. Wilt u meehelpen met de verzorging van de overledene? Wilt u een kist, een rieten mand, of een wade? En wat voor een? We werken samen met veel leveranciers en kunnen u veel voorbeelden laten zien. Ook het rouwdrukwerk kunt u zeer persoonlijk maken door een eigen foto af te beelden. En gaat het vervoer per rouwauto, of kiest u voor bijvoorbeeld de fiets of de uitvaartbus? Bespreek met Onyx Uitvaartondernemer Purmerend al uw wensen voor een speciale begrafenis.

Kosten van een speciale begrafenis in Purmerend

Onyx Uitvaartondernemer Purmerend vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Toch is dat bij een begrafenis in Purmerend niet zo eenvoudig. Simpelweg omdat de prijzen van de begraafplaatsen en de verschillende graven zeer uiteenlopen. Om u zoveel mogelijk inzicht te geven hebben wij een dienstverleningspakket ontwikkeld waarin alle diensten en producten zijn opgenomen die u minimaal nodig hebt voor een begrafenis. Uiteraard is dit pakket uit te breiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de begrafenis in Purmerend precies naar uw wens is en een speciale begrafenis wordt.

Begrafenis in Purmerend?

Speciale begrafenis op maat

Hebt u andere wensen voor de speciale begrafenis in Purmerend dan in het dienstverleningspakket en de prijsindicaties vermeld is, dan maken we binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een speciale begrafenis in Purmerend? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Zekerheden bij de speciale begrafenis in Purmerend

Onyx Uitvaartondernemer Purmerend biedt u zes zekerheden bij uw speciale begrafenis in Purmerend:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de speciale begrafenis in Purmerend
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Purmerend
  3. voor elk budget kunnen wij een begrafenis in Purmerend verzorgen
  4. iedere begrafenis is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de speciale begrafenis in Purmerend bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw speciale begrafenis in Purmerend uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Speciale begrafenis in Purmerend: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartondernemer Purmerend
Voor uw speciale begrafenis in Purmerend